Hva gjør Grønnprofilering lokalt?

Produkt: Norsk design – egyptisk kvalitet

Alle våre klær er designet og tilpasset her i Norge. I samarbeid med vår bomullsprodusent har vi utviklet en egen unik kolleksjon i 100% ren egyptisk bomull. Les mer om de unike egenskapene til Egyptisk bomull her: Link

Trykk og print: Kvalitetstrykk som varer!

Alle våre oppdrag trykkes på et lokalt trykkeri med over 15 års erfaring og er spesialister på silketrykk og transfer. Dette betyr at du som kunde skal være trygg på at trykket på dine plagg både ser ut som avtalt og har en lang levetid.

Vil du vite mer om våre flotte økologiske produkter og prisene vi kan tilby?

Kontakt oss

Hvordan tenker Grønnprofilering Globalt?

Alle våre egenproduserte plagg er Demeter sertifisert og overholder de strengeste krav til økologisk fairtrade produksjon.

Produksjon: Økologisk, Fairtrade og Bio-dynamisk

All vår bomull kommer fra SEKEM i Egypt, en ledende aktør innenfor bio-dynamisk jordbruk og produksjon av økologisk fairtrade bomull. En god bio-dynamisk produksjon eliminerer behovet for kunstgjødsel og sprøytemidler noe som også gjør produktene våre særdeles allergivennlig. Les mer om SEKEM og hva Bio-dynamisk produksjon innebærer her: her.

Fairtrade: Mer enn levedyktig lønn!

Alle involverte i produksjonen hos SEKEM tilbys svært gode arbeids- og lønnsforhold samt at de og deres familier får tilgang til barnehage, skole og yrkesutdanning i tillegg til et topp moderne medisinsk senter. Produksjonen hos SEKEM gir også grobunn til en rekke veldedige formål som blant annet kamomille-barna, et formål for å sikre inntekter og skolegang til beduinbarna og deres familier (Les mer om disse initiativene her.)